Гудзенко Віталій Іванович та його сини-еліта, а ти - м'ясо » 🔫Кримінальний огляд 👮
» » Гудзенко Віталій Іванович та його сини-еліта, а ти - м'ясо

Гудзенко Віталій Іванович та його сини-еліта, а ти - м'ясо

27 635 0
  • Подобається
  • 2
У російському пропагандистському ролику, спрямованому на підрив мобілізації в Україні, знялися професійні актори Максим Громов та
Олександр Панов. Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на ІА "Агентство".

Як зазначається, пропагандистське відео українською мовою, лейтмотивом якого є фраза "Його синок - еліта, а ти - м'ясо" почали поширювати проросійські Telegram-канали 1 квітня.
Ролик побудован та сформовано на протиставленні двох вигаданих молодих людей. У відео показано, що нібито перший персонаж веде розкішне життя - літає на бізнес-джеті, відвідує швейцарські Альпи, проводить час із вродливими дівчатами, зловживаючи алкоголем і вживаючи наркотики. Інший у цей час перебуває на фронті, де зазнає поранення.Ролик закінчується фразою: "Ти знаєш, чиїх синів мобілізація не стосується", спрямований на те, щоб розпалити незадоволення у громадян України. Джерело:
https://youtu.be/3DME3hsUJTA


Після виходу цього ролику ,як підтвердження вже 2 квітня «елітні» хлопці після відвідування одного з дорогих ресторанів на печерських пагорбах влаштовують гулянку ,а потім і бійку з персоналом ресторану або як кажуть в їх колі «челедью» .

 Головою який вирішив провчити неслухняний персонал став екс-нардеп Гудзенко Віталій Іванович та його сини.
        Так будучи на підпитку у ресторані «Fenix» який знаходиться у самому центрі столиці іта користується повагою серед мільйонерів та депутатів гарними стравами з екзотичних продуктів та цінами ,шо не кожен середній підприємець може дозволити скуштувати на свій місячний заробіток відпочивала родина екс- депутата від багатьох партій Гудзенко В.І  який вже неодноразово фігурував в корупційних схемах та заробив собі мільйони доларів  (https://politeka.net/uk/person/1099516-gudzenko-vitalij-ivanovich-dose-dollarovogo-millionera-i-ljubitelja-ukrainskoj-zemli)



 Почав бійку з обслуговуючим персоналом ресторану та охороною на прохання вести себе гідно пан Гудзенко ще,більше розпалився та почав матюкатися та наносити побої працівникам закладу, тут же до батька підключилися його сини котрі також замість боротьби з ворогом на фронті відпрацьовували боксерські удари по носах охорони закладу.

З засобів масової інформації громадяни та військовослужбовці знають ,що себе представляє батальйон «Монако» і не треба дивитися хто куди збіг з України, коли вороги або так званні «ждуни» будуть зсередини, як глисти поїдати нашу Україну та почувати себе царьками тому ,що мають гроші,за яки можливо відкупитися або підкупити таких же злочинців як і самі.
 І пан Гудзенко та його сини забули ,гроші вони не заробили ,а отримали їх тільки в борг від кожного військового, від кожного пенсіонера, від кожної матері і народ держави не забув як ви придбали бази відпочинку у заповідних Карпатських зонах ,коли кожний громадянин від малечі до бабусь донатили останні копійки на хлопців з фронту ви міряли гроші на вагу,скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно

Yuzik Администраторы

Автор: Yuzik

Коментарів немає, додати свої!

Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.