Під час війни обікрали поштовий склад на мільйон гривень » 🔫Кримінальний огляд 👮
» » Під час війни обікрали поштовий склад на мільйон гривень

Під час війни обікрали поштовий склад на мільйон гривень

1 166 0
  • Подобається
  • 0
У ході реалізації оперативної інформації співробітники відділу кримінальної поліції Дніпровського управління поліції спільно зі співробітниками управління карного розшуку столичного главку за погодженням з окружною прокуратурою і за силової підтримки полку поліції особливого призначення № 1, викрили та затримали групу осіб, причетних до крадіжки зі складського приміщення поштового перевізника.
Зловмисники проникли до складу в період дії комендантської години та викрали посилки з різноманітним вмістом, а також майно перевізника.
Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Михайло Ніконов, інформація про те, що невідомі особи обікрали склад, надійшла до правоохоронців декілька днів тому:«Ми провели низку слідчих та оперативно-розшукових заходів, вивчили записи із камер відеонагляду і встановили осіб, які могли бути причетні до скоєння злочину. Під час санкціонованих обшуків за місцями проживання ймовірних підозрюваних ми виявили викрадене майно та затримали зловмисників. Спільники обікрали складське приміщення у період дії комендантської години та винесли звідти посилок й інших речей майже на мільйон гривень».
Правопорушниками виявилися троє місцевих мешканців — двоє чоловіків, 1983 і 1988 років народження, а також жінка, 1986 року народження.
 Поліцейські з’ясували, що один із фігурантів неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів і нещодавно вийшов з-під варти під заставу. Інший чоловік також раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку та зберігання наркотичних речовин. А їхня спільниця була умовно засуджена за незаконне заволодіння транспортним засобом.
«Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за частиною четвертою статті 185 Кримінального кодексу України — крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Наразі за погодженням з окружною прокуратурою слідчі повідомили затриманим особам про підозру у вчиненні злочину та направили клопотання до суду щодо обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.
 "Фігурантам загрожує до восьми років тюремного ув’язнення», - зазначив Михайло Ніконов.

Поліція Києваскачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно

Yuzik Администраторы

Автор: Yuzik

Коментарів немає, додати свої!

Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.