підозрюється колишній майор ЗСУ за фактом вибухів в м. Балаклія » 🔫Кримінальний огляд 👮
» » підозрюється колишній майор ЗСУ за фактом вибухів в м. Балаклія

підозрюється колишній майор ЗСУ за фактом вибухів в м. Балаклія

1 366 0
  • Подобається
  • 0

За фактом вибухів на технічній території військової частини в місті Балаклія Харківської області – підозрюється колишній майор Збройних Сил України

17.03.2021 за процесуального керівництва Харківської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил слідчими Головного слідчого управління ДБР повідомлено про підозру колишнього майора Збройних Сил України у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 425 КК України.

За даними слідства, 15.11.2019 внаслідок недбалого ставлення до служби офіцера на технічній території військової частини в місті Балаклія Харківської області відбулися вибухи елементів ЗРК ЗМ9 «Куб», що спричинило отримання тілесних ушкоджень різного ступеню тяжкості чотирма військовослужбовцями та загибель трьох військовослужбовців, які були задіяні до розмінування та завантаження цих вибухонебезпечних предметів у військовій частині.

Проведеними експертизами підтверджено, що недбале ставлення вказаної особи до служби перебуває в причинно-наслідковому зв’язку із настанням вищевказаних тяжких наслідків. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування за фактом вибухів на території військової частини в місті Балаклія Харківської області продовжується, слідством перевіряються дії (бездіяльність) інших військових службових осіб.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду

скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно

Yuzik Администраторы

Автор: Yuzik

Коментарів немає, додати свої!

Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.