Під час Маршу за Імпічмент, який зібрав 30 тисяч учасників, Яків Осташ закликав випустити політв’язнів » 🔫Кримінальний огляд 👮
» » Під час Маршу за Імпічмент, який зібрав 30 тисяч учасників, Яків Осташ закликав випустити політв’язнів

Під час Маршу за Імпічмент, який зібрав 30 тисяч учасників, Яків Осташ закликав випустити політв’язнів

1 538 0
  • Подобається
  • 0

Третього грудня, в Києві відбувся багатолюдний Марш за імпічмент, який організувала патріотична опозиція діючій владі (не плутати з проросійським «оппоблоком»)

Перебуваючи в гущині подій і дивлячись на те, як висвітлюють акцію більшість ЗМІ, ставало сумно за українську журналістику, яка продалась владі і олігархічним ФПГ. Бо навіть «Українська правда» наводила цифри про 3 тисячі мітингувальників, тоді як неозброєним оком було добре видно, що людей за самими скромними підрахунками, значно більше ніж 10 тисяч. Голова многолюдної колони вже піднімалась до Алеї Героїв Небесної сотні, а хвіст лише спускався з бульвару Тараса Шевченка.  І хоча деякі патріотичні ЗМІ давали цифру чи не пів сотні тисяч учасників, реально, щоб не брехати самим собі, на мітингу за імпічмент було приблизно 25-30 тисяч учасників. В будь-якому разі, це вже разів в десять (!) більше, ніж було на минулому мітингу проти корупції в діючій владі.

Влада і численні владні посіпаки – журналісти і блогери (порохоботи, як їх називають в соцмережах), не розуміють, що намагаючись не помічати, принижувати народні протести,  прагнучи дискредитувати саме право народу на висловлення невдоволення діями влади, вони наближають самих себе до краху. Таку кількість людей, яка  була на Європейській площі сьогодні, 3 грудня, неможливо проплатити. Цього не розумів під час обох Майданів Путін і Янукович, цього не розуміє, як видно, і обраний Президент України Порошенко. Показово, що центральні телеканали теж наступають на старі граблі, як у часи Януковича, ігноруючи або зневажаючи протести, виконуючи темники олігархів, які змогли зберегти свої шахрайські схеми, і домовитись з владою про паритетні умови.

Із головних вимог, які озвучили виступаючі (депутати Єгор Соболєв, Сергій Лещенко, Євген Дерев`янко, мер Конотопа Артем Семеніхін, громадський діяч Яків Осташ, Михайло Саакашвілі та інші) – це прийняття закону про імпічмент, для того, щоб у простих громадян був дієвий механізм відкликання президента, який порушує Конституцію та не виконує своїх обіцянок. Також говорилось про необхідність зламати олігархічну систему -бо поки олігархи і влада діють як союзники, народ, а з ним і вся Україна, будуть вимирати, занепадати та скочуватись у прірву. Серед інших вимог – нове виборче законодавство, яке не дасть змоги прийти в Раду за закритими списками злодіям і шахраям, створення антикорупційного суд, а також дати можливість працювати НАБУ, єдиному органу, що дійсно намагається боротись з корупцією в Україні.

Наостанок мітингу, активіст і громадський діяч Яків Осташ, голова руху «Молодь війни» виконав Гімн Молоді України, який разом з ним співала вся багатотисячна Європейська площа. Після чого Я.Осташ закликав владу випустити усіх політв’язнів, а простих людей - не складати зброю, об’єднуватись на засадах патріотизму і високих моральних принципів, наполегливо працювати заради майбутнього та вірити у перемогу здорових, прогресивних сил. Активіст відзначив напрочуд важливу роль молоді у відбудові держави та звернув увагу на необхідність активніше впроваджувати в економіку нові технології, замість того, аби бути сировинним придатком Європи. Такий народний дух, який ми побачили в цей день, дійсно не зламати.

Наступний мітинг на Майдані, як було анонсовано, пройде через тиждень, 10 грудня. І якщо динаміка зростання народного протесту збережеться, то можна буде очікувати вже близько 100-та тисяч незгодних з політикою діючої влади, яка замість реформ і розбудови держави, нажаль обрала політику витискання останніх ресурсів з української землі, а також залякування, брехню та замилювання очей світової спільноти, тоді як український народ ледве виживає, і зводить кінці з кінцями, або масово виїжджає у пошуках кращої долі закордон.

скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно

Yuzik Администраторы

Автор: Yuzik

Коментарів немає, додати свої!

Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.