Рада адвокатів м. Києва та Київській області підписали меморандуми » 🔫Кримінальний огляд 👮
» » Рада адвокатів м. Києва та Київській області підписали меморандуми

Рада адвокатів м. Києва та Київській області підписали меморандуми

1 071 0
  • Подобається
  • 0
Вважаючи, що співпраця Ради адвокатів міста Києва та Територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області має значення, як для адвокатів міста Києва так і для співробітників ТУ ССО у м. Києві та Київській області, визнаючи важливе значення необхідності забезпечення безпеки у судах підтримання громадського порядку при розгляді справ судами, розуміючи необхідність та важливість співробітництва, прагнучи до налогодження дружніх відносин й партнерства, поєднання практичного досвіду та з метою координації дій.
27 серпня 2021 року Рада адвокатів міста Києва, в особі Голови Рябенка Петра Константиновича, та Всеукраїнська професійна спілка адвокатів України, в особі Голови Корінної Надії Миколаївни, підписали меморандуми з Територіальним управлінням Служби судової охорони у м. Києві та Київській області, в особі Начальника Коваленка Ігоря Олександровича, та домовились про подальшу співпрацю.

Судові охоронці столиці, Рада адвокатів міста Києва та Всеукраїнська професійна спілка адвокатів України підписали Меморандум про співпрацю


Документи регламентують взаємовідносини між адвокатською спільнотою столиці та співробітниками Служби судової охорони на умовах чесних, добропорядних та професійних зв’язків.
Для реалізації спільної мети за цими меморандумами сторони обмінюватимуться наявною у їх розпорядженні інформацією з питань, що становлять взаємний інтерес, проводитимуть спільні заходи, спрямовані на забезпечення адвокатами міста Києва та співробітниками Служби судової охорони належного виконання своїх професійних обов’язків та дотримання використання встановлених чинним законодавством прав, сприятимуть спільній роботі та розвитку взаємовідносин між адвокатами та судовими охоронцями у досягненні домовленостей, щодо вирішення найбільш гострих та актуальних проблем у сфері охорони громадського порядку та безпеки в судах. Визначили канали комунікації між учасниками підписання меморандумів для подальшого, оперативного вирішення професійних питань.
Також передбачено організовувати фахові заходи в рамках співпраці для адвокатів та співробітників Служби судової охорони столиці - проведення професійного навчання (підвищення кваліфікації) за напрямками діяльності, спільних форумів, конференцій, семінарів, круглих столів з обміну практичним досвідом.

Як зазначив начальник територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області, полковник Служби судової охорони Ігор Коваленко меморандуми затвердили на три роки і відпрацьований механізм їх реалізації в рамках діючого законодавства. У свою чергу Голова Ради адвокатів міста Києва Петро Рябенко висловив сподівання, що підписання договорів про співпрацю суттєво поліпшить комунікацію між адвокатською спільнотою та судовими охоронцями у рамках безпеки в судах і недопущення порушень професійних прав адвокатів.

скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно

Yuzik Администраторы

Автор: Yuzik

Коментарів немає, додати свої!

Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.