КП-Комунальне або Корупційне підприємство ? » 🔫Кримінальний огляд 👮
» » КП-Комунальне або Корупційне підприємство ?

КП-Комунальне або Корупційне підприємство ?

1 505 0
  • Подобається
  • 0
Екскерівника КП «Муніципальна охорона» та підприємця судитимуть за фактом привласнення ₴580 тис.

Подільською окружною прокуратурою міста Києва скеровано до суду обвинувальний акт відносно колишнього директора Комунального підприємства виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) «Муніципальна охорона» та директора приватного підприємства за фактом заволодіння бюджетними коштами, за попередньою змовою групою осіб, у великих розмірах (ч. 4 ст. 191 КК України).

 Згідно з матеріалами досудового розслідування, комунальним підприємством «Муніципальна охорона» було проведено процедуру закупівлі послуг з професійного навчання та підвищення кваліфікації охоронників на 300 слухачів.
 Однак тодішній директор, як стверджують слідчі, бажаючи заволодіти бюджетними коштами та достеменно знаючи, що навчання та підвищення кваліфікації охоронників фактично не відбувалось – тобто виконавець не виконав умови договору, підписав та затвердив акти здачі-прийняття наданих послуг.
 Як наслідок від замовника в особі КП “Муніципальна охорона” на рахунок приватного товариства перераховано понад 580 тис. грн за ненадані послуги, що, за словами силовиків, підтверджується висновком експертизи.

 Вирішується питання щодо повідомлення про підозру іншим учасникам злочину.
 Нагадаємо силовики обшукали низку комунальних підприємствах столиці. Зокрема “Київзеленбуд”, приміщення КМДА та “Київавтодор”, офіси підрядника будівництва Подільського мостового переходу.

 Крім того з обшуками прийшли до колишнього нардепа та соратника Кличка Артура Палатного.
Чергова профанація боротьби з корупцією.
Достатньо згадати КП "Київпастранс" (https://hromadske.ua/posts/chorna-kasa) директор О.В.Гуртов звинувачується в розкраданні бюджетних коштів і якого знімають в серпні 2014года, при цьому призначають нового керівника Сергія Майзеля який вже також проходить за статтею про розкрадання з бюджету і т. д. хто приходить той і краде, а покарання максимально знімають з посади і переводять в помічники до новопризначених керівників для передачі "досвіду".

Немає жодного покарання київським чиновникам за розкрадання грошей у киянскачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно

Yuzik Администраторы

Автор: Yuzik

Коментарів немає, додати свої!

Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.