Офіцер СБУ заступився за жінку, » 🔫Кримінальний огляд 👮
» » Офіцер СБУ заступився за жінку,

Офіцер СБУ заступився за жінку,

2 608 0
  • Подобається
  • 0

Нещодавно у м.Новоград-Волинський співробітник СБУ cтав свідком ситуації, коли троє чоловіків скоювали хуліганські дії стосовно продавчині на одній із АЗС. Офіцер заступився за жінку, чим викликав неадекватну реакцію цих осіб, які накинулися на нього та зчинили бійку. Наразі нападників затримано.

Одним із них виявився місцевий мешканець Андрій Щурук. У окремих ЗМІ та соціальних мережах вказану особу намагаються показати добропорядною людиною, яка нібито стала “жертвою правоохоронців”.

Водночас вказаний громадянин А. Щурук має “багате” кримінальне минуле, що включає вчинення тяжких і особливо тяжких злочинів: вимагання, погрози і насильство, угон автотранспорту, крадіжки. Наркозалежний, вживає метадон.

Був засуджений за ч.3 ст.289 КК України (вирок Стрийського міськрайонного суду Львівської області від 01.08.2011 за злочин, вчинений 30.11.2009) до 8 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна. Покарання відбував у Сокирянській виправній колонії № 67, звідки звільнився у січні 2016 року. Відбуваючи покарання, постійно порушував дисципліну та отримав 12 стягнень.

Після звільнення вчинив крадіжку товару з супермаркету, за що до нього судом було застосовано покарання у виді штрафу.

Однак невдовзі повернувся до кримінального ремесла уже у складі організованої групи під керівництвом т.зв. “смотрящего” за містом Арендарчука В.М., кримінальне прізвисько “Глина” (є ставлеником вора в законі Глонті Серго, кримінальне прізвисько “Гуга”). Разом з “Глиною” та іншими співучасниками “Щур” займалися вимаганням від підприємців Новоград-Волинського готівкових коштів, погрожуючи насильством та знищенням майна. У липні 2017 році злочинна діяльність угруповання була припинена силами Служби безпеки України та Нацполіції, а учасники ОЗУ, включаючи Щурука А.А., були затримані саме на тій АЗС, де у грудні 2020 року “Щур” присікувався до продавчині та наніс тілесні ушкодження офіцеру СБУ, який став на її захист.


Після затримання “Глини” і “Щура” у 2017 році малий і середній бізнес та місцева влада Новоград-Волинського зітхнули з полегшенням, адже маючи за спиною ресурси “вора в законі” (кримінальних осіб, фінансові можливості, корупційні зв’язки), вони тероризували весь район, а люди боялися звертатися до правоохоронців за допомогою.<!--[if !vml]--><!--[endif]--><!--[if !vml]-->

У грудні 2017 року Щуруку А.А. було повідомлено про підозру за ч.2 ст.189 КК України, справу передано до суду. Два роки він утримувався в СІЗО №8 м. Житомир. Однак 07.10.2019 суд змінив йому міру запобіжного заходу, звільнивши його “під підписку”.

Фактично “Щур” вийшов на волю та продовжив протиправну діяльність, вчиняючи адміністративні та кримінальні правопорушення, відверто нехтуючи правилами моралі та порядку.

скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно

Yuzik Администраторы

Автор: Yuzik

Коментарів немає, додати свої!

Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.